Låger og smedejernsporte til private

Luksuriøse smedejernslåger til din ejendom, sikrer uvedkommende gæster.

Med en dobbelt smedejernslåge får du et stilrent design, der lukker af til din ejendom. Uanset om du er til det enkle design eller låger, der er helt lukkede kan vi levere låger for enhver smag, i eget farvevalg. Alle vores låger kan leveres med låge automatik, så du nemt kan få adgang til din ejendom, blot ved et enkelt tryk på håndsenderen. Der er selvfølgelig også mulighed for at kombinere portautomatikken med en app styring, så du kan styre hvem der skal have adgang når der ikke er nogen hjemme.

 

Læs mere om vores automatik til låger her: Lågeautomatik

Afhængigt af hvor du bor kan en lukket indkørsel give en følelse af tryghed. Med en smedejernslåge kan du trygt lade børnene eller hunden rende rundt i det fri uden at være bekymret. Samtidig er du sikret at der ikke kommer uvedkommende gæster når du mindst venter det.

Hvilken låge du skal vælge?

Alt efter hvilket type ejendom du bor i, kan det være en god ide at tage os med på råd, da der er mange faktorer der spiller ind når man skal vælge en ny låge til sin ejendom, det er nærmest kun fantasien der sætter grænser Se gerne vores brochure nederst på siden for at få inspiration.

Du er også meget velkommen til at kontakte os på tlf: 25672003 eller mail: kb@kb-c.dk for en uforpligtende snak om dit nye projekt.

Læs mere om vores låger og smedejernsporte til private.

Klik på billedet for at hente brochure.

Beregn din pris

Udfyld formularen herunder, også vender vi tilbage med et prisestimat inden for 48 timer.

Service til låge og smedejernsport

For så vidt, at uheldet skulle være ude, så leverer vi naturligvis også service til din låge eller smedejernsport.
Du kan læse mere om vores service her: Portervice

Beregn pris