Eksklusive industriporte i stål med imponerende isolering og holdbarhed - Beregn din industriport pris

Enestående isolering og lang levetid - Vores Condoor industriporte har det hele!

Vores industriporte er skræddersyet til at opfylde dine behov, uanset om du har strenge krav til isolering, design eller holdbarhed. Med levering på kun 4 uger kan du hurtigt få de perfekte industriporte til din virksomhed. Vil du finde din industriport pris, så prøv vores prisberegner!

Tre imponerende isoleringsmuligheder for industriporte

Hos Reel Portservice fortår vi vigtigtheden af energieffektive løsninger. Vores industriporte tilbyder tre isoleringsniveauer for at imødekomme dine præcise behov:
ISO 40mm isoleringsværdi U=0,52 W/m2K: Fremragende isolering til energieffektivitet
ISO 60mm isoleringsværdi U=35W/m2K: Endnu højere isolering for krævende miljøer
ISO 80mm isoleringsværdi U=0,25W/m2K: Den ultimative isolerende industriport 

Holdbarhed er i centrum af vores industriporte

Vores industriporte er fremstillet af 0,5mm varmgalvaniseret stål, hvilket sikrer panelernes styrke og modstandsdygtighed over for det nordiske klima. Vi er sikre på vores produkters kvalitet!

Designet til optimalt indeklima

Innovativt design reducerer træk og kondens, hvilket skaber det bedste indeklima i din virksomhed. Side- og toptætninger sikrer, at porten lukker helt tæt. Fleksibel bundtætning sikrer en tæt lukning mod gulvet

Pladsbesparende installation af vores industriporte

Vores industriporte er designet til at minimere kravene til sideplads og overhøjde. De kan monteres med minimalt sideplads (ned til 80 mm) og overhøjde (240 mm), hvilket skaber ekstra brugbar plads foran portåbningen. Porten åbnes lodret og følger væggen og tagets linje. Alle vores industriporte produceres efter mål og kan tilpasses dine nøjagtige krav for en perfekt pasform og stil, der passer til din virksomhed. 

Beregn din pris

Udfyld formularen herunder, også vender vi tilbage med et prisestimat inden for 48 timer.

Læs mere om vores porte til industri

Klik på billederne for at læse mere

Beregn pris