Eksklusive garageporte, når kun det bedste er godt nok.

Kvalitetsporte fra Condoor med 10 års garanti og levering på kun 4 uger. Her er garageportens holdbarhed, funktion og design i fokus.

Står din gamle garageport for en udskiftning eller er du ved at bygge nyt, er du altid velkommen til at kontakte os, for råd og vejledning til din nye garageport. Vi kan være behjælpelige med opmåling, materialevalg, pladskrav til, hvordan du klargøre din garage til den nye port. Vi har mange års erfaring i branchen og har gennem tiderne set lidt af hvert. Denne erfaring kan vi tage med til dit nye projekt, hvor vi kan rådgive dig om den praktiske og bedste løsning. Der er mange ting som skal tages hensyn til.
Det kan bl.a. være materialevalg, pladskrav, portens funktion og det endelige design.

Hos Reel portservice er vi stolte af at forhandle kvalitetsporte fra den hollandske producent Condoor. Derfor ydes der også 10 års garanti på alle vores garageporte. Med en stålport i et flot design får du en garageport, der er designet til at modstå vores nordiske klima år efter år. Med en isoleringsevne, der ligger helt i top og opfylder alle krav i ethvert byggeri.

Vores priser på en Condoor kvalitets garageport starter fra kun 11.500Kr. inklusiv levering, montering, automatik,  to stk. fjernbetjeninger og selvfølgelig bortkørsel af alt affald fra montage.

Læs mere om vores garageporte​

Klik på billederne for at læse mere

Beregn din pris

Udfyld formularen herunder, også vender vi tilbage med et prisestimat inden for 48 timer.
Satin-ligna Glat panel med vandrette profileringer

Overfladestrukturer

Nedenfor er vist et udpluk på de forskellige varianter af overfladestukture på vores garageporte. Alle vores garageporte kan leveres i samtlige farver fra Ral skalaen. Har du derimod et ønske om en speciellakering på din garageport er der også en mulighed for dette.

Woodgrain plano

Denne type panel er fremstillet i træstruktur, men som et helt panel uden profilering. Det moderne look gør at denne type panel egner sig godt til moderne byggeri.

Woodgrain ligna

Paneltype med planke profilering og træstruktur, der giver panelet et robust og flot udseende på din garageport.

Wood plano

Denne paneltype er fremstillet i lys golden oak. Glat panel uden profilering. Et simpelt men stilrent udseende til din garageport.

Wood ligna

Paneltype udført i lys golden oak med vandrette profileringer.

Satin plano

Uden struktur og profilering, det sikre valg hvor der lægges vægt på det stilrene design og en stilren garageport

Woodgrain plancha

Den mest populære garageport. Et klassisk design udført med vandrette profileringer i træstruktur med 125mm mellem hver keling. Et stilrent og tidsløst design.

Dark oak

Dark oak paneltype med vandrette profileringer i et flot træ look.

Stilwood

Garageport udført med vandrette profileringer i træstruktur. Udseende er mørk oak.

Se også et udpluk af vores udvalg af låger og smedejernporte her

Beregn pris