Garageportåbner

Vil du også være fri for at skulle ud i kulden for at åbne din garageport?

​Med en garageportåbner kan du sidde i din varme bil og åbne din port med et enkelt tryk på håndsenderen. vores garageportåbnere kan monteres på de fleste ledhejseporte og vippeporte 

vi kan naturligvis være behjælpelige med installation, fejlfinding  eller udskiftning af din nuværende garageportåbner. 

Tormatic Black 600N

BLACK 600 er en generation med nyeste teknik, med et flot og elegant design og energi effektivitet i standby til under 0,5 Watt. Indbygget en regulerbar hastighedskontrol der tillader en åbningshastighed på maksimalt 24 cm/sekund. Træk/trykkraft på 600 N (anbefales på porte op til 10 m2). Blød start/stop samt udluftningsfunktion. Udføres med tandrem og 2 stk. 2-kanal fjernbetjening. Endvidere forberedt for påbygning af trådløst kodetastatur tp. DigiCode (kan programmeres til 30 enheder). Driftsikre, enkle og lette at montere.

Tormatic White 600N

Tysk kvalitetsprodukt med energibesparende LED belysning og justerbar autoluk funktion. Træk/trykkraft på 600 N. Åbne/lukkehastighed: 15 cm/sekund. Standby forbrug: 4 Watt. Blød start/stop. WHITE 600 er som standard med forsamlet tredelt skinne udført med tandrem. Fælles for vore Tormatic automatikker er, at de leveres med radiomodtager med 2-kanal håndsender (KeeLoq). Endvidere forberedt for påbygning af trådløst kodetastatur tp. DigiCode, trådløs taster samt fotoceller.

Tormatic kodetastatur

Trådløs kodetastatur,beregnet for udendørsmontering. baggrundsbelyst. Beregnet for Novoferm og Tormatic garageportautomatik samt NovoShaft industri automatik.

Liftmaster LM50EVF

Liftmaster LM50EVF
Kan monteres på porte med en højde op til 2,3 mtr, og kan monteres på de fleste garageporte.
Den støjsvage motor kombineret med tandremstræk løfter med 500N. Den leveres med 2 stk fjernbetjeninger

Liftmaster LM60EVO23

Kan monteres på lidt større porte med en maks vægt på 130kg.
Den støjsvage kraftige motor kombineret med tandremstræk løfter hele 650N.
Den leveres med 2 stk fjernbetjeninger

Liftmaster LM3800W

Liftmaster LM3800W

Til akselmontering på garageporte hvor der ikke er plads til en traditionel skinneautomatik. ekesempelvis hvis der er en lift under porten og der ønskes fuld udnyttelse af pladsen mod loft. Denne type automatik leveres med 2stk fjernbetjeninger samt indvendig vægtryk.

Se også vores udvalg af automatik til industriporte her

Liftmaster fjernbetjeninger

Liftmaster Fjernbetjening TX4EV 4 kanals.

Liftmaster smartphone

Med Liftmaster internet Gateway, kan du styre din garageport uanset hvor du befinder dig. Alt hvad det kræver er en app som hentes til din smartphone og en lille boks der installeres på portåbneren som har forbindelse til dit wi-fi.
Dette kit kan installeres på Liftmaster 60EV/80EV/ 100EV

Få et godt tilbud!

Vi servicerer porte i alle mærker! Få et godt råd eller et uforpligtende besøg – kontakt os i dag.